Despre mine

Prin 2010, am descoperit în biblioteca personală o carte de hipnoză care m-a atras într-un mod magnetic, astfel încât am citit și recitit acea carte de câteva ori. Am început să înțeleg efectele acestui fenomen și să fiu atras de dorința de a-l experimenta atât personal dar și pe ceilalți.

Cine credeți că au fost primii subiecți?! Evident, nepoții, iar după o lungă perioadă de timp am început să ies din familie, lucrând cu prietenii, cunoștințele, evoluând cu fiecare ședință pe care o făceam. Am reușit să observ, astfel, atât efectele terapeutice ale fenomenului numit hipnoză cât și fascinația pe care reușește să o ofere publicului hipnoza de scenă, hipnoza de stradă.

Pe lângă ședințele de terapie, am început să promovez în evenimente publice, hipnoza de scenă și cea de stradă, în emisiuni televizate în direct cât și înregistrate (Un Show Păcătos, iUmor – Antena 1, Răi da Buni, Necenzurat – Antena Stars, Wow Bizz – Canal D, RTV Ploiești, Antena Ploiești, Târgu Mureș TV, Știi TV, Prahova TV).

Prezent

Vicepreședinte al Asociației Europene de Hipnoză, Membru fondator al Academiei de Hipnoză, hipnotist de scenă și stradă, hipnoterapeut și trainer în hipnoză.

Contact

Telefon: 0733 612 550

Email: hipnotistul@gmail.com